[VIDEO] Seb4k Polis Berbekas Kesan Mask Kerja Tengah Pan4s, -“Kalau Salah Laju Je Orang Viral…”

Di saat kita berhadapan dengan v1rus cov1d 19 yang makin hari makin teruk ini, pasukan barisan hadapan merupakan pasukan yang paling banyak berk0rban. Antaranya ialah Polis, d0ktor, jurur4wat dan banyak lagi hero yang tidak didendangkan.

Pasukan barisan hadapan berjuang siang dan malam untuk memastikan kita semua selamat dan selesa bersama keluarga masing2 sedangkan mereka bertungkus lumus sepanjang hari.

Satu perkongsian video yang jelas memaparkan keletihan dan dapat dilihat di wajah salah seorang pasukan barisan hadapan iaitu seorang polis yang siap ada kesan penggunaan penutup muka yang berpanjangan pada wajahnya itu jelas menunjukkan bahawa beliau berkerja keras.

Wajah yang letih dan tidak bermaya itu membuatkan ramai netizen yang meluahkan rasa sedih dan berbanggga kerana negara kita ini ramai yang sanggup berjuang siang malam untuk mel4wan v1rus cov1d 19 ni.

Video:

@latiffamirs

Kau bayangkan kalau ni ayah kau☺️ #fypage #fypシ #abangpergiberjuang

♬ original sound – REZTU SINGGIH – REZTU SINGGIH

Hasil perkongsian tersebut mendapat beribu tontonan dan komen daripada netizen yang masing2 memuji usaha tersebut. Semoga hasil usaha kita semua ini berbuah dan berhasil untuk menurunkan jangk1tan yang hari demi hari semakin menaik walaupun jangk1tan tersebut tidaklah pada tahap yang serius.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Tiktok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*