“Kat dalam kain juga kau naik main” – [VIDEO] Netizen Tergelak Tengok Video Kanak-Kanak Kac4u Ayahnya Solat

Tak pernah tak terhibur tengok video di Tiktok. Pasti ada saja yang aks1 dan telatah sehinggakan netizen tidak kering gusi menontonnya hingga berjam-jam.

Yang tak boleh dilupakan, dalam perkongsian @mrmrslurve, dia telah memuat naik video di akaun Tiktoknya yang menunjukkan sorang kanak-kanak mengganggu ayah dan ibunya sedang menunaikan solat. Dah takda kerja lain ke dik.

Dalam video tersebut, anaknya sedang mengganggu ibu ayahnya yang sedang menunaikan solat maghrib di dalam bilik. Kanak-kanak tersebut kelihatan sedang bermain-main dengan kain pelikat ayahnya dan dengan perlahan masuk dalam kain itu. Rakaat pertama dah kacau…

Ayahnya yang tengah solat tak mampu untuk tahan gelak dan terpaksa hentikan solatnya. Last-last semua tergelak hahaha.

Video:

@mrmrslurve

Sbr jelaaa😂 #funnyvideo #tiktokmalaysia #viral #viralvideo #fy #fypシ #fypage #foryoupage #fypdongggggggg #masukberanda

♬ bunyi asal – Hattersss🔥 – Hattersss🔥

Video yang diambil daripada Live Instagram seorang pemuda ini telah mendapat hampir separuh juta tontonan di Tiktok sehingga kini. Aksi kanak-kanak itu telah mengundang tawa para netizen yang menontonnya. Siapa je yang tak tergelak tengok.

Beberapa komen netizen yang buat min tertarik untuk berkongsi:

Selain itu, netizen yang mempunyai anak juga berkongsi pengalaman mereka diganggu anak semasa solat di ruangan komen.

Nasib baik budak tu comel kalau tak….

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Lobak Merah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*