“Pergi mana2 selalu bersama” – [VIDEO] Seb4k! Wanita Datang Cucvk 2nd D0se, Sedih Belek Gambar Suami Dah ‘Pergi’ Akib4t Cov1d

Bagi setiap pasangan, mereka pasti berniat supaya hubunga dijalin itu akan kekal sampai ke hari tua. Walau bagaimanapun, kita sebagai manusia hanya dapat merancang sebab jodoh, aj4l semuanya ketentuan Allah SWT.

Lebih kurang seperti kisah ingin dikongsi kali ini, apabila ada cerita lain yang terjadi di sebalik seorang wanita ini menerima sunt1kan vaks1n.

First d0s ayah teman

Namun, sebuah video yang tular di media sosial baru-baru ini tentang cerita di sebalik wanita ini mendapatkan sunt1kan vaks1nnya mampu menyentuh hati ramai.

Kisah ini dikongsikan oleh saudara Hazwan Yunus di akaun TikToknya, di mana menunjukkan suasana ketika dia menemani ibunya untuk terima sunt1kan d0s kedua di sebuah Pusat Pemberian Vaks1n (PPV).

Proses vaks1nasi kali ini, mesti jadi perkara yang sangat rumit untuk diterima ibunya. Hal ini disebabkan suaminya telah men1nggal dunia setelah dijangk1ti wabak Cov1d-19.

Video:

@hazwanyunus

♬ original sound – hazwanyunus – terusberjalan

Menurut Hazwan, pada suntikan pertama ayahnya yang teman ibunya tersebut. Bukan saja itu, rupanya selama 33 tahun sebelum ini ayahnya akan sentiasa menemani ibunya kemana saja dia pergi.

Dalam video tersebut, Hazwan memberitahu bahawa ibunya melepaskan rindu dengan membelek gambar Allahy4rham suaminya itu hingga ibunya sempat mengalirkan air mata buat seketika.

Perkongsian tersebut telah mendapat perhatian ramai, dan sehingga kini ia telah meraih lebih 260k views.

Komen Netizen:

“Semoga maknya sentiasa sihat”

Di ruangan komen, nyata momen tersebut membuatkan ramai warganet yang lain turut bersedih. Di samping itu juga, mereka turut mendoakan kesejahteraan ibu Hazwan supaya sentiasa kuat dan diberi kesihatan berpanjangan.

Sayu hati min tengok situasi macam ni. Mana yang masih ada ibu bapa depan mata tu, hargailah mereka sebaiknya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://lobakmerah.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*