(Video) Macam Sedang Dibelai ‘Sesuatu’, Rakaman Kucing ‘Mer4cau’ Seakan ‘Terganggu’ Undang Ser4m

Pernah tak kucing atau haiwan peliharaan anda berkelakuan pelik secara tiba-tiba? Sebelum ini, kita pernah membaca kisah di mana seorang wanita menyaksikan kucingnya ‘bermain’ dengan seorang ‘akak‘ berambut panjang pada jam 1 pagi.

Rakaman ketika dia sedang mencari kucingnya yang hilang ternyata membuatkan orang ramai berdiri bulu r0ma tatkala melihat kelib4t dimaksudkan seakan sedang ‘membelai’ haiwan tersebut.

Kejadian hampir serupa juga dikongsikan oleh seorang wanita di luar negara yang musykil dan berasa ser4m melihat reaksi kucingnya yang seakan-akan dibelai sesuatu.

Menerusi video dikongsikan wanita itu, kelihatan kucing berkenaan mengiau dan tubvhnya melentok seperti sedang dibelai sesuatu. Malah, ia juga tampak seperti sedang menghidu-hidu persekitarannya.

Video:

@2211ttl

meowing like crazy and looked like he was being pet. seriously looked like he was sniffing something and nothing was there! before bed too scared me.

♬ original sound – WatsonT

“Mengiau dan nampak seperti sedang dibelai. Seakan ia sedang menghidu sesuatu dan tiada apa pun di situ. Menakutkan.”

Apa pendapat anda? Pernahkah kucing anda berkelakuan serupa? Adakah ia tindakan refleks haiwan yang normal atau mempunyai m1steri di sebaliknya?

Komen Netizen:

Sumber: @watsonT

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://siakapkeli.my/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*