[VIDEO] Pemuda Selamatkan Anj1ng Dig1git Kangaroo, Tapi Tersentuh Pula Tengok Reaksi Kangaroo Tu, “Tula Siapa Suruh N4kal..”

Hendak bergurau tapi tidak kena tempat, mungkin itulah ayat yang sepatutnya diberikan kepada seekor kangaroo apabila video haiwan tersebut dalam posisi mencek1k seeekor anj1ng.

Apabila melihat anj1ng tersebut dalam situasi itu, seorang lelaki berlari kearah kedua haiwan tersebut dan terkejut melihat lelaki tersebut, kangaroo telah melepaskan anj1ng itu.

Adeg4n cem4s tersebut tidak habis di situ apabila lelaki tersebut seolah olah menunjukkan beberapa langkah tinju untuk meninju kangaroo itu dan terkena satu tumbvkan di muka kangaroo itu.

Hal yang membuatkan para netizen merasakan video tersebut lucu apabila wajah haiwan itu nampak seperti dalam keadaan terkejut. Kalau macam tu, min pun terkejut tetiba datang tvmbuk muka min..

Video:

@panthera956

epal😂😂

♬ LZRS Replay Remix – Lazarus 🇵🇭

Beberapa komen netizen ada yang mengatakan bahawa kangaroo itu sedang memelvk anj1ng itu tetapi lelaki itu menyangka bahawa anj1ng tersebut dicek1k oleh si kangaroo itu.

Banyak spekulasi yang masing2 memberikan pendapat masing2. Sejauh manakah kebenaran itu, tidak dapat dipastikan. Yang paling penting tiada keced3raan antara kangaroo vs manusia.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Tiktok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*