“Berdek4h aku tengok ni, harap buat lagi…” – Penat netizen gelak gelagat ayah bila anak rakam rutin p4lsu

Sejak kebelakangan ini banyak video lawak bersama keluarga yang telah dimuatnaik di laman sosial. Sebenarnya video2 tersebut adalah kerja rumah bagi pelajar yang mempunyai sesi PDPR.

Kesemua Video tersebut adalah rutin seorang pelajar dari awal mereka bangun sehingga lah mereka semua berehat atau tidur di malam hari.

Terkini, tular sebuah video tentang rutin harian dirinya sebagai seorang pelajar. Apa yang membuatkan netizen geli hati apabila reaksi ayahnya yang seakan2 tidak setuju dengan kenyataan yang diberikan oleh anaknya itu.

Ayahnya itu seakan tidak setuju kerana anaknya itu memberitahu bahawa dia bangun seawal pukul 5.30 pg untuk solat tahajjud dan solat subuh dan siap kejutkan ibu bapa nya lagi, memang lawak tengok reaksi ayahnya itu. Semuanya dibantah oleh sang ayah.

Video:

Rata2 netizen yang terhibur dengan video tersebut setuju dengan si ayah tu kerana sekarang ni, tidak ramai anak2 yang mempunyai rutin harian yang positif tetapi sebaliknya. Setiap Hari dipenuhi dengan aktiviti yang bukan sahaja tidak membina tetapi banyak aktiviti yang tidak berfaedah.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Youtube

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*