“Bapak besar cicak. Kalau aku pengs4n dah tu.” – Lelaki Gel4bah Mahu Keluar Bilik Air

Ket4kutan terhadap sesuatu benda itu tidak boleh dikaitkan dengan jantina seseorang. Ada lelaki yang takut kucing, ada juga perempuan yang takut kucing. Kalau cicak lagi la ramai yang takut.

Cicak merupakan haiwan yang selalu ramai takut bila berhadapan dengannya, mungkin kerana ianya haiwan yang jarang berada dekat dengan manusia. Cicak suka berada dalam tandas atau berada di bahagian atas sesebuah rumah.

Tular di aplikasi Tik Tok tentang sebuah video yang dikongsi oleh seorang pengguna di tik tok apabila seorang lelaki hampir menagis disebabkan seekor cicak yang berada di dalam tandas bersama dengannya.

Tetamu yang tidak diundang itu berada di pintu tandas tersebut yang menyebabkan lelaki itu susah hendak membuka pintu itu. Walaupun penyapu ada di tangannya tetapi masih menyukarkan dirinya untuk melepaskan diri dari berada bersama cicak itu.

Video:

@isea_e

♬ เสียงต้นฉบับ – ICE – ICE

Video tersebut rata2 mendapat komen yang mengatakan mereka pun sama, ada yang trauma, ada yang geli dan ada juga yang meninggalkan komen yang mengatakan bahawa lawak bila lelaki takutkan cicak. Kalau cicak ni bukan takut tapi ramai yang geli sebenarnya.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Tiktok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*