“Oyen paling banyak ak4l, Dengan aku sekali kena sc4m” – Gelagat Oyen Tidur Buka Mata, Buat Pemiliknya Cu4k

Kalau dah nak4l tu memang nak4l la selalunya si kucing oyen yang selalu dilabel sebagai kucing yang nak4l dan selalu membuat onar. Kucing oyen yang dimaksudkan itu adalah seeekor kucing gemuk yang montel dan comel.

Kucing tersebut diberi nama Boboi. Boboi ni seekor kucing yang gemuk dan comel. Selain dari bulunya yang berwarna oren dan lembut, boboi ini memang sangat comel. Memiliki bulu yang lebat seperti ‘model ‘ dalam kalangan kucing, boboi memang menyerlah.

Terkini, viral sebuah video boboi di aplikasi Tik Tok apabila boboi meny4kat pemiliknya dengan buat2 tidur. Walaupun dengan mata terbuka tapi masih lagi pura2 tidur. Nakal sungguh si boboi ni.

Video tersebut mendapat lebih 487.6 ribu tontonan dan beribu lagi komen apabila si boboi ini berpura2 tidur tetapi dengan mata terpejam. Sangat comel kelakuan si boboi ni.

Video:

@anisnurfitrinn

Ya Allah! 😭😭😭 #fypシ #fypdongggggggg #tiktok #PlugAndPlayIt #catlover

♬ original sound – Best content

Terhibur dengan kelakuan Boboi itu, pemiliknya memuatnaik video tersebut membuatkan ramai geli hati dan ger4m melihat kelakuan si boboi ini.

Selalunya kucing ini kalau dia malas nak melayan kita memang dia akan pura2 tidur atau pura2 tidak dengar panggilan kita. Lagaknya mengalahkan manusia. Comel betul si boboi ni. Hihihi.

Komen Netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Tiktok

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*