“Kena pr4nk balik” – [VIDEO] Niat Nak Buat Pr4nk Tak Ada Kepala, Reaksi Ibunya Buat Ramai Terhibur

Biasanya kita semua ni akan ada satu perangai, di mana kita nak menyak4t atau pr4nk kawan-kawan mahupun ahli keluarga sendiri. Selalunya perkara ini dibuat saja-saja atau untuk kenakan di hari istimewa mereka.

Lebih kurang sama dengan kisah yang nak dikongsi kali ini, apabila niat seorang pemuda ini nak pr4nk ibunya jadi sebaliknya.

Prank tak ada kepala

Baru-baru ini, viral sebuah video dikongsikan oleh seorang pemuda dikenali sebagai Ricky di mana dia cuba untuk menyakat ibunya.

Menerusi posting yang dimuat naik melalui akaun @alvanorickyy, dia menunjukkan barangan dan pakaian yang sesuai untuk menjalankan misinya tersebut.

Dia menyiapkan barangan seperti baju, kotak beserta topi dan meletakkannya di atas kerusi makannya. Selain itu juga, dia berlakon seakan sedang membaca surat khabar supaya tak kelihatan oleh ibunya.

@alvanorickyy

Udah makin kesel kayanya Bu Rt.. 😂

♬ original sound – 𝘼𝙣𝙖𝙠 𝘽𝙪 𝙍𝙏 – 𝘼𝙣𝙖𝙠 𝘽𝙪 𝙍𝙏

Ibu terkejut.. Terus balas ‘dend4m’

Selepas beberapa ketika, ibunya dilihat masuk ke ruangan makan tersebut dan alangkah terkejutnya bila dia melihat susvk tubvh yang tiada kepala itu. Sambil beristighfar, ibunya terus berpatah balik keluar dari ruangan itu. Siapa saja tak terkejut macam tu.

Namun ibunya bukan terus lari pergi, rupanya dia datang semula sambil bawa bantal pelvk yang diambil. Tak cakap banyak, ibunya terus pukvl susvk tubvh direka anaknya itu sekuat hati. Dah mendapat.

Posting video tersebut dah menjadi bualan ramai, dan sehingga kini ia nya dah meraih sebanyak lebih dari 840k views di TikTok.

 

“Kalau mak aku dah halau rumah”

Menjengah ke ruangan komen, nyata tindakan Ricky itu membuatkan rata-rata netizen berdekah melihatnya. Bukan itu saja, ada yang bergurau mengatakan beruntung dia hanya dipukvl sebegitu serta ramai yang terhibur bila melihat reaksi ibunya itu.

Nampaklah muka ger4m mak dia tu. Nasib bantal pelvk, kalau ibu min dah bantai guna rotan je. Sakit oi bila ingat!

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Lobak Merah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*