Dvgaan Februari.. Aiman Hakim Ridza & Zahirah Macwilson Positif C0vldl9, Bergilir Jaga Isaac Raees

Pasangan selebriti Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson diduga selepas mereka disahkan positif c0vldl9 pada Februari.

Positif hari ‘anniversary’

 

Menerusi hantaran di Instagram Stories, Zahirah, 27, memaklumkan dia dij4ngkiti pada 20 Februari lalu. Menurut Zahirah, hari tersebut sepatutnya menjadi hari bahagia kerana merupakan ulang tahun perkahwinan mereka kali kedua.

Berkongsi mengenai gejala yang dihadapi, pemilik nama Nur Zahirah Macwilson Zainol berkata dia mengalami s4kit tekak, b4tuk, selesama dan mula keletihan.

Ceritanya lagi, tugas menjaga Isaac Raees diberikan sepenuhnya kepada Aiman termasuklah menyediakan makanan.

Aiman dulu ku4rantin

Sementara itu, pelakon drama Curi-Curi Cinta menyatakan Aiman, 33, dij4ngkiti terlebih dahulu selepas menjadi kontak rapat pada 1 Februari.

Tidak dapat menyambut ulang tahun kelahiran isteri tercinta pada hari tersebut, pemilik nama Aiman Hakim Ridza Abdoh terpaksa berada dalam bilik berasingan sehingga selesai tempoh ku4rantin kendiri atau self-quar4ntine.

Bagaimanapun, kata anak kepada aktor Zainol Johari MacWilson, Isaac tidak dij4ngk1ti w4bak itu dan berada dalam keadaan sihat.

Terdahulu, Zahirah dan Aiman mengikat tali pertunangan pada 8 Jun 2018 di Perth, Australia selepas enam bulan menjalin hubungan cinta.

Pada 20 Februari 2020 pasangan romantis itu selamat disatukan di Foyer Glamhall di Mercu Mustapha Kamal di ibu kota.

Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan cahaya mata sulung lelaki pertama, Isaac Raees yang kini berusia setahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Oh Bulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*