[VIDEO] Reb4h Sewaktu Siaran Langsung Wanita Hari Ini, Roslan Shah Kini Stabil

Keterujaan penyanyi dan pengacara terkenal iaitu Roslan Shah yang dijemput menjadi tetamu undangan dalam program Wanita Hari Ini (WHI) bertukar menjadi detik cem4s apabila dia tiba-tiba reb4h ketika siaran langsung tengah hari tadi.

Roslan Shah kini stabil

Menerusi satu kenyataan akhbar, Roslan Shah kini dilaporkan berada dalam keadaan stabil selepas menjalani pemeriksaan doktor.

Difahamkan sebaik sahaja menyedari insiden yang menimpa pengacara terkenal itu, pihak produksi bergegas memanggil panel doktor di Sri Pentas untuk memeriksa keadaan kesihatan beliau sebelum dikejarkan ke Hospital Sungai Buloh.

Beliau yang sedar dan memberi respon sepanjang tempoh itu didapati mengalami tekanan d4rah tinggi.

Video:


Pengacara yang berusia 52 tahun ini dilaporkan berada dalam keadaan stabil dan pemeriksaan ujian saringan RTK menunjukkan keputusan negatif iaitu sama seperti sehari sebelum hadir di Sri Pentas.

Pihak TV3 sangat menitik-beratkan keselamatan krew penerbitan dan tetamu. Oleh hal demikian, pihak TV3 akan memastikan setiap tetamu jemputan perlu lengkap dua d0s v4ks1n dan menjalani ujian saringan RTK sebelum memasuki premis Sri Pentas. Bukan itu sahaja, kesemua tetamu dan krew juga dinasihatkan supaya mematuhi SOP yang ditetapkan.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Oh bulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*