Kucing Duduk Di Pangkuan G4dis, Telatah Manjanya Pula Buat Ramai ‘Cair’, “Comel G1la…”

Pencinta kucing sudah tentu faham akan perasaan bila melihat kucing-kucing jalanan yang berada di kawasan awam seperti restoran dan sebagainya. Walaupun kucing itu semua tidak mempunyai tempat tinggal dan pemiliknya, tetapi kebiasaanya kucing ini akan lebih manja dan ingin mendekati kita.

Sama seperti situasi yang dikongsikan seorang g4dis ini apabila seekor kucing telah mendekatinya di sebuah restoran mamak, g4dis itu tidak menghalaunya malah g4dis itu meletakkan kucing itu ke pangkuannya dan membuatkan ramai ‘cair’ dengan kecomelannya ini.

Dalam rakaman video yang dikongsikan itu, kelihatan seorang g4dis yang sedang bersembang dengan kawan-kawannya Tetapi pada masa yang sama, apa yang menarik perhatian ramai adalah kucing yang duduk di riba g4dis itu yang sedang selesa duduk tanpa membuat sebarang pergerakan menandakan yang kucing itu sangat selesa.

Lebih memcuit hati adalah apabila g4dis itu menepuk-nepuk kucing itu seolah-olah menidurkan bayi pula. Kucing itu pula kelihatan langsung tidak bergerak dan begitu selesa terbaring di pangkuan g4dis cantik itu. Biasalah, kucing yang tidak ada tuan dan tempat tinggal sememangnya manja dan sukakan perhatian peminat kucing ni.

Video:

@appriacate

anak sape nih terlepas kt mamak haih 😂

♬ Down Bad – Erin Kaith

Menjengah ke ruangan komen pula, telatah manja kucing tersebut turut menarik perhatian netizen. Malah ada yang turut memuji kebaikan hati g4dis itu yang melayan kucing itu seperti kucingnya sendiri walaupun kucing itu adalah kucing jalanan. G4dis itu mesti peminat kucing yang sejati kan.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : appriacate, sinarviral

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*