Belum bertemu pengganti Vida, Iqbal menang!s sebelum tidur fikir soal jodoh

Iqbal menit!skan air mata setiap kali memikirkan soal jodoh.

SEJAK hubungan cinta dengan usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida kecundang ditengah jalan, sehingga kini Iqbal Zulkefli masih belum mempunyai pengganti.

Iqbal yang juga usahawan sensai itu menerusi laman Instastory miliknya mended4hkan perkara itu sebagai menjawab pertanyaan net!zen yang ingin mengetahui statusnya terkini.

“Jujur akak nak tahu, Iqbal dah ada girfriend atau seseorang yang istimewa di hati? Jawab dengan jujur,” tanya net!zen.

Iqbal

Antara soalan net!zen yang dijawab oleh Iqbal.

Menurut Iqbal atau nama sebenarnya Ahmad Iqbal Zulkefli, mendapatkan pasangan hidup yang boleh menerima kekurangan serta susah senang bersama tidak semudah disangka.

Malah kata bekas peserta program Big Stage 2022 itu, ada masa air matanya mengalir memikirkan soal jodoh yang belum tiba sebelum tidur.

Kadang-kadang saya men!tis a!r mata di tengah malam.

IQBAL ZULKEFLI

USAHAWAN

“Belum (kekasih). Kadang-kadang saya str3s fikir tentang jodoh. Saya boleh beli apa sahaja yang saya mahu tetapi pasangan hidup, ia tak semudah itu.

“Menemui orang yang jujur, sanggup susah senang dan boleh terima segala kekurangan, ia tidak mudah. Tak semudah orang ramai bertanya ‘Iqbal bila nak kawin? Iqbal dah ada semua kenapa tak kawin? Iqbal, kawin sajalah’.

“Kadang-kadang saya men!tis a!r mata di tengah malam. Tolong doakan saya ya,” kata Iqbal.

Sebelum ini, usahawan berusia 28 tahun itu pernah merancang untuk meminang Vida atau DSV pada tahun lalu namun hubungan mereka berakhir disebabkan k0nflik yang berlaku.

Iqbal

Iqbal mahu mencari jodoh.

Dalam pada itu, penyanyi lagu Hujan ini juga menjawab persoalan net!zen yang ingin melihat gambarnya ketika zaman kanak-kanak.

“Ini gambar saya. Ketika lahir, kul!t saya betul-betul gelap seperti orang India. Sampaikan orang fikir ibu saya bela anak angkat. Berganjak usia tiga tahun terus berubah muka macam cina.

“Sebelah ayah saya ada arab, pakistan, india… entahlah. Saya pun pening. Apa yang penting saya sihat,” kata Iqbal.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber: Mstar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*