“Saya Yang Buat Nama Mereka Glamour, Ini BaIas4nnya!”- A.Aida Sam4n Amelia Henderson Dan Idris Khan, Ini Sebabnya

A.Aida sam4n Amelia Henderson dan Idris Khan gara-gara melangg4r kontrak penggambaran drama Sekali Lagi Cinta Kembali pada saat akhir.
“Saya speechIess,

kita dah sign kontrak lama, dah ambil bayaran 5 peratus. Paling saya ters3ntak bila Idris beritahu dia ambil drama ini sebab Amelia dan bila Amelia tarik diri, dia pun sama. Mengarut, tak profesional.

“Nak pujuk itu tidaklah, no way. Banyak kali pengarah, Riza telefon tak angkat. Jadi kami anggap memang diorang tak mahu. Masa sesi skrip reading datang, dah briefing karakter bukan main, lagipun kita dah bayar semua peralatan, lokasi dah bayar semuanya, beratus ribulah. Ini 1 juta punya projek,”katanya kepada Gempak.

Sementara itu Riza kata dia dah pujuk mereka namun panggilan tak berbalas.

“Ikutkan masa pembacaan skrip, dua-dua berminat.Tapi Amelia kata skrip tersebut tak memenuhi kehendak dia, dia tarik diri. Saya cuba pujuk tapi bila orang dah tak mahu, tak boleh buat apa.

Surat sam4n ada beberapa tuntvtan.

“AAP dan pihak kami mengambil langkah pantas dengan mengemukakan surat pada Rabu lepas. Surat tu dalam perjalanan, dan AAP ada menyebut mungkir penjanjian dan ada beberapa perkara lain menyusul.

A.Aida kata dia yang buat nama Amelia dan Idris glamour, namun tak sangka ini bal4san yang diterima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idris Khan (@theidriskhan)

“Amelia tu nama dia meletup sebab drama saya, Kisah Cinta Kita. Idris pula berlakon dengan saya, Fattah Amin yang bawa ke pejabat, daripada kayu, seorang model tak pernah berlakon, dengan AAP lah berlakon lepas satu, satu.

“Saya tak sangka dia berper4ngai macam ni, sangat t4k profesional.”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber: https://b.cari.com.my/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*