“Terharu” – [Vide0] Doktor Nak Scan Muka Anak, Suami Dah Mengalir Air Mata Ini Buat Semua R!uh

Kehadiran cahaya mata dalam sebuah rumah tangga memang merupakan sebuah penantian bagi setiap pasangan suami isteri. Iyalah, sebuah rumah tangga itu akan menjadi lebih riuh dan ceria suasananya dengan kehadiran anak-anak.

Namun, bagi pasangan suami isteri yang baru berkahwin, perkara ini merupakan titik permulaan yang baru dan harus dipelajari bersama.

Baru-baru ini, tular sebuah vide0 di TikTok @naa_eyna99 yang memaparkan pasangan suami isteri pergi ke klinik untuk check up namun lain pula jadinya telah mencvri tumpuan.

Dah tiba masanya untuk scan bayi, tetapi suami pula sebak dan terharu

Menerusi video berkenaan, kelihatan pasangan suami isteri sedang berada di bilik scan bayi untuk check up.

VIDEO;

@naa_eyna99

Terima kasih Atas nikmat ni ya allah 🥰 Hampa semua doakan baby sulung kami membesar dengan sihat tau .. 🤗 doakan baby tak kuat menangis mcm papa dia 🤣 #pregnancyjourney #fyp

♬ bunyi asal – Naa_Eyna – Naa_Eyna

Apa yang lebih menarik perhatian adalah apabila sebaik saja doktor scan perut si isteri, sebuah paparan bentuk muka anak mereka dipaparkan di skrin. Disebabkan itu, si suami terus sebak dan mengalirkan air mata di depan semua orang.

Gelagatnya itu sempat dirakam dan diusik isterinya. Malah, situasi itu membuatkan semua yang ada di klinik sempat riuh.

VIDEO;

@naa_eyna99

Assalamualaikum adik ♥️ mummy gn papa tengok adik ni.. papa adik menangis 😂 Berdekah riuh 1 klinik 😂

♬ See Tinh Hoang thuy linh – Jinaxxx^^

“Kalau suami aku tak macam ni, aku nak minta refund” – Net!zen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 60K tontonan, 5K tanda suka dan 100 komen di TikTok, rata-rata net!zen turut memberikan pelbagai reaksi masing-masing.

KOMEN NETIZEN;



Jadi auto sebak pula si suami, semoga tabah nanti support isteri masa bersalin!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber: https://says.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*