Wafariena Pesan Jangan Meny4kat Masa Pegang Objek Tajam

Gara-gara suka mengusik orang yang suka mel4tah, pelakon, Wafariena berdepan masalah yang sama sejak usianya 18 tahun.

Suka menyakat orang kampung

Dulu suka mengusik atau meny4kat orang-orang di kampung terutama kalau ada majlis kahwin. Lama-kelamaan, saya pun berjangkit tabiat ini sampai f0bia jika mel4tah semasa memegang objek tajam, takut tert1kam orang lain. Kadang-kadang, tengah memandu kereta seorang diri pun boleh mel4tah, takut juga hilang kawalan hingga terb4bas.

Wafariena memberi nasihat kepada semua individu agar berhati-hati apabila bergurau dengan individu yang mempunyai tabiat mel4tah sepertinya. Ini kerana, mereka boleh melakukan apa sahaja di luar kawalan.

Saya risau jika tiba-tiba tetak orang atau hvnus objek tajam yang meng4kibatkan orang lain ced3ra. Kita pun tak tahu sebab mel4tah ini memang tiada ubat dan ia (mel4tah) bukan dibuat-buat.

Video melatah

Terdahulu, gelagat Wafa­riena memotong daging k0rban bersempena Hari Raya Aidiladha dan memegang pisau dalam keadaan mel4tah mencvri perhatian warganet. Rata-rata netizen bersetuju dengan nasihat yang diberikan oleh Wafariena. Menurut netizen, orang yang suka mel4tah ini sangat sukar untuk diramalkan apa tindakan mereka.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Oh Bulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*