Bilal dah 6 bulan tapi masih belum tunjuk wajah, net!zen kata ‘baik tak pyah post kalau s0rok’… Ini k0men baIas Neelofa!

KEPUTUSAN pengacara Neelofa kekal menyembunyikan wajah anak sulungnya meskipun sudah berusia enam bulan mengvndang rasa kur4ng senang net!zen.

Segel!ntir mereka berpendapat Neelofa seharusnya tidak memuat naik sebarang perkongsian melibatkan anaknya, Muhammad Bilal sekiranya enggan mempamerkan wajah.

“Baik tak payah post (muat naik) kalau sorok-sorok macam ni apa maknanya?,” k0men net!zen.

K0men itu ditinggalkan seorang net!zen dalam perkongsian Instagram Neelofa yang menunjukkan Bilal sedang tidur di kerusi bayi.

Untitled design (21)

Neelofa bersama suami, Haris dan anak mereka Muhammad Bilal.

Bagaimanapun wajah anaknya itu ditutup dengan sebuah bantal kecil berwarna kelabu.

Tampil menjawab k0men net!zen itu, Neelofa memberitahu dia akan menunjukkan wajah anaknya itu apabila tiba masanya.

“Biarlah saya nak post apa pun, sampai masa nanti saya akan tunjuk,” kata Neelofa.

Dalam hantaran tersebut, Neelofa turut meluahkan rasa syukur atas kelahiran anak lelakinya itu dan mendoakan kesejahteraan anak-anak lain agar sentiasa dalam perlindungan Yang Maha Esa.

Untitled design (22)

Net!zen mengkr!tik tind4kan Neelofa yang gemar memuat naik gambar anaknya sambil menutup muka Muhammad Bilal.

“Anakku Muhammad Bilal genap enam bulan hari ni. Tiada perkataan yang boleh gambarkan perasaan saya dan suami setiap kali bercakap tentang anak soleh ni.

Biarlah saya nak post apa pun, sampai masa nanti saya akan tunjuk

NEELOFA

SELEBRITI

“Moga sentiasa dalam lindungan dan agaan Allah SWT. Semoga semua anak-anak kecil di luar sana juga sentiasa dalam kebaikan dan perlindungan Allah ya Hafidz ya Muhaimin,” tulisnya di Instagram pada Jumaat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

@seorangnur

MasyaAllah. Tidur pun helok anak soleh ni ? Little Snowman ☃️ #neelofa #harisismail #neelofaharis #bilal #fyp #foryou #fypage #xyzbca

♬ original sound – ੈ♡˳· ????? ??? ༉‧₊˚✧ – # ʏᴏᴜʀ ᴇx ?

Neelofa dan Haris mendirikan rumah tangga pada 27 Mac tahun lalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber :Mstar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*