“Tahun Bila Korang Putus..”- Awie Jawab Soalan Media, Ini Reaksi Erra Fazira Buat Peminat S4yu

Menerusi satu temu bual bersama Awie dan Erra Fazira yang pernah menjadi pasangan kegemaran ramai pada ketika dahulu manerik perhatian ramai apabila salah seorang wartawan mula mengajukan soalan yang begitu panas dan sens4si kepada mereka sewaktu temu bual pada ketika itu.

Soalan yang membuatkan para peminat ingin mendengar jawapan dari mereka berkenaan di tahun berapa hubungan percintaan mereka terlerai.

Dalam klip tersebut, kenyataan Awie pada mulanya membuatkan Erra memberi reaksi sinis dan hal ini membuatkan para peminat terhibur dengan gelagat mereka yang ketika itu cuba untuk menjawab soalan dari media.

Awie menyatakan bahawa beliau sudah lupa akan perkara tersebut dan kenyataan tersebut dibidas oleh Erra dengan menyatakan bahawa rakan artis beliau itu sengaja lupa akan perkara tersebut. Awie menjelaskan lagi bahawa perkara tersebut sudah lama dan mungkin pada ketika itu hubungan mereka terlerai sebelum beliau menjadi ahli ‘Bara’ dan pada setahun kemudian beliau berkahwin dengan isteri beliau.

Video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Nmun gelagat mereka yang sering bertelingkah itu membuatkan mereka berbincang di depan wartawan berkenaan persoalan tersebut sehingga membuatkan ramai terhibur kerana aksi mereka begitu mencuit hati para peminat.

Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat mereka agar dapat menjaga ikatan persahabatan dengan baik dan dapat terus berkarya untuk terus menghiburkan para peminat.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : sinetronmalaya.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*