Terima ‘Friend Request’ Bertalu-Talu Di IG, Suami Puteri Aishah Jadi Bvruan Netizen

Sejak mendirikan rumah tangga pada bulan November tahun lalu, pelakon Puteri Aishah dan suaminya, Muhammad Firdaus, bertalu-talu menerima ‘friend request’ di media sosial terutama Instagram.

Des4k suruh ‘approve’

Puteri Aishah memberitahu dia sangat terkejut apabila ada peminat menghantar mesej dan mend3sak mereka untuk segera ‘approve’ (diluluskan).

Sebenarnya sejak bernikah, sudah terlalu ramai cuba ikuti akaunnya walaupun ia ditetapkan ‘private’. Suami kata, pertama kali telefon bimbitnya m4ti mengejut disebabkan terima terlalu banyak notifikasi. Tapi dia tak ‘approve’ kerana dia memang pentingkan privasi. Kadang-kadang hantaran saya pun dia suruh padam kerana tak suka terded4h sangat dalam media sosial.

Kalau anda ‘follow’ (ikuti) dia pun, hantaran terakhirnya adalah sewaktu kami kahwin. Kalau sebelum kahwin, hantaran terakhirnya pada 2018. Bayangkan dia memang tak ‘update’ (kemas kini) pun.

Ujar Puteri Aishah, suaminya seorang yang peramah jika bertemu secara peribadi. Namun, memilih untuk pentingkan privasi jika di media sosial.

Dia okey saja dan ‘friendly’ kalau jumpa depan-depan, cuma di media sosial saja dia tidak berapa ‘mesra’. Sampai dia buka ‘inbox’, dia kata orang p4ksa dia ‘approve’. Dia pelik orang DM (mesej langsung) mar4hkan dia suruh dan cakap susah sangatkah dia nak ‘approve’. Saya cakap perkara itu normal sebab saya pun sudah terbiasa.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : ohbulan.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*