“The Best Abang Ever!..” – Gelagat Yusuf Iskandar Teman Alisa Bersolek Cvri Tumpuan

Menerusi satu perkongsian yang telah dikongsikan oleh pemilik akaun Tiktok Hanis Zalikha. Beliau yang sering berkongsi gelagat anak-anaknya, Yusuf dan Alisa sering mencvri perhatian pengikutnya di media sosial.

Hanis Zalikha Zainal Rashid merupakan seorang penulis blog, model, pelakon dan pengacara wanita Malaysia. Beliau pernah dicalonkan untuk anugerah Most Influential Blog Award pada tahun 2011.

Menurut perkongsiannya di tiktok miliknya, dia telah berkongsi mengenai video Yusuf Iskandar yang menemani adiknya, Alisa Aisyah yang sedang bersoleh di sebuah majlis yang berada di suatu tempat.

Video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita


Rata-rata daripada warganet juga sudah sedia maklum, cara pasangan selebriti ini mendidik anak-anaknya sering dikagumi lebih-lebih lagi apabila sudah bergelar ibubapa dan sedikit sebanyak mencontohi didikan Hanis Zalikha dan juga Hairul Azreen.

Perkongsiannya melalui video tersebut telah memperlihatkan sikap penyayang dan prihatin malah mengambil berat Yusuf terhadap adiknya dalam apa sahaja yang mereka lakukan.

Warganet juga mengatakan bahawa mereka cair dengan sikap yang ditunjukkan oleh Yusuf itu dan menganggap bahawa Yusuf merupakan seorang abang yang baik dan menyenangkan hati kedua ibu bapanya.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : propernewsd.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*