Alhamdulillah! Selisih Faham Selesai, Abang Viva & Keluarga Kembali Bersatu

Sebelum ini kita mendapat perkhabaran gembira tentang perkahwinan Abang Viva bersama pilihan hatinya, Evanoza. Namun, dalam pada itu muncul kekecohan dikatakan perkahwinannya tidak mendapat restu ahli keluarga oleh kakaknya sendiri yang mended4hkan adiknya itu berkahwin tanpa pengetahuan ibu bapa mereka.

Bagaimanapun, hari ini Abang Viva atau nama sebenarnya Azwan Omar memaklumkan segala perselisihan faham antara mereka sekeluarga akhirnya berjaya diselesaikan dan sudah berbaik semula.

Perkara ini dimuat naik sendiri olehnya dalam satu perkongsian yang mengandungi gambar mereka sekeluarga di laman Facebook.

Menerusi hantaran tersebut, Azwan melu4hkan kesyukuran apabila salah faham itu akhirnya diselesaikan dan berterima kasih atas doa semua pihak terhadap mereka sekeluarga.

“Alhamdulillah, segala perselisihan faham telah diselesaikan.. dan kami menjadi seperti dahulu kembali. Terima kasih kepada semua yang telah mendoakan. Saya, wakil dari seluruh keluarga memohon maaf atas segala yang telah terjadi. Saya berharap tiada lagi isu kec4man atau isu yang akan dikeluarkan,” tulis Azwan.

Dalam masa sama, Azwan enggan mended4hkan perbincangan mereka sekeluarga kerana mahu ia menjadi rahsia mereka bersama.

Azwan juga berharap tiada lagi pihak mempersoal atau bertanya tentang isu ini kepada ibu bapanya, jika ada mereka boleh secara terus bertanya kepada diriya dan biarlah dia seorang menanggung segala beban.

“Saya juga berharap tiada lagi persoalan atau pertanyaan tentang isu ini kepada ibu bapa saya.. Jika ada kebencian, pertanyaan atau apa-apa boleh terus kepada saya sahaja.

“Biarlah saya seorang yang menanggung segala beban, bukan keluarga saya. Insha-Allah, majlis perkahwinan kami akan dibuat pada bulan 12 tahun ini.

“Maaf juga kepada pelanggan saya sebab tak dapat datang untuk basuh kereta korang dan mungkin saya bercuti dalam sehari dua lagi sebelum saya teruskan kembali kerja cucian kereta bergerak saya..” tambahnya.

Alhamdulillah, selesai juga perselisihan faham antara mereka sekeluarga. Diharap persaudaraan terjalin lebih kuat dan segala salah faham berlaku dapat diselesaikan secara baik.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : keluarga.my

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*