[VIDEO] Seb4k.. Polis Buka Pintu Lok4p, Tahanan Peluk Erat Anak Perempuan

Sebuah video yang dimuat naik di laman media sosial telah mengundang rasa seb4k warganet apabila seorang anggota polis membuka pintu lokap untuk membenarkan seorang tahanan memeluk anaknya.

Kasih ayah dan anak

Kejadian yang berlaku di Jambi, Indonesia itu memaparkan seorang kanak-kanak perempuan sedang melawat bapanya yang menjadi tahanan di sebuah lokap.

G4dis kecil itu pada mulanya kelihatan cuba untuk memelvk dan menc1um ayahnya yang berada di belakang jeriji besi. Kemudian, seorang anggota polis yang bertugas di lokap itu tergerak hati untuk melakukan sesuatu di luar jangkaan.

Video:

@pojoksatu.id

“Karena Kepingin Memeluk Sang Anak, Akhirnya Saya Bukak Pintu Sel nya Sebentar.” Ucap petugas penjaga di salah satu bui di Jambi.

♬ suara asli – Pojoksatu.id Official – Pojoksatu.id Official

Detik terharu apabila anggota polis itu membuka pintu lokap supaya tahanan tersebut dapat memelvk anak perempuannya. Setelah pintu dibuka, mereka melepaskan rindu dengan memelvk erat dan bertukar-tukar cerita.

Menjengah ke ruangan komen pula, warganet sedih melihat momen itu selain turut memuji tindakan anggota polis tersebut.

Semoga k3s ini dapat diselesaikan dengan cepat & terima kasih petugas (polis) kerana menolong dan menjadi orang yang baik.

Terima kasih tuan. Ini salah satu bukti yang menunjukkan bahawa masih ramai anggota polis yang berhati mulia.

MasyaAllah sedihnya. Terima kasih pegawai polis yang memberikan kesempatan seorang ayah untuk memelvk anak perempuannya. Mudah-mudahan Allah berikan kemudahan untuk tuan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : ohbulan.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*