“Tiada Dalam Keturunan Kami Yang Pergi Tempat Jvdi” – Noor Kartini

Ibu kepada pempengaruh media sosial Ameera Khan iaitu Datin Noor Kartini memberitahu dia tampil bersuara mengenai tudvhan anaknya berjudi di luar negara kerana ia sudah keterlaluan.

Kartini bagaimanapun berkata dia mengambil tindakan untuk memadam posting penjelasan itu daripada laman sosialnya kerana tidak mahu memanjangkan isu tersebut.

“Orang kena faham, tempat event dan tempat perjudian berbeza. Kadang-kadang saya geram sebab netizen ini tak faham apa cerita yang sebenarnya.

“Saya padam sebab tak mahu memanjangkan lagi isu ini dan ingin beritahu netizen yang mereka salah,” kata Kartini kepada Gempak

Kartini ditemui ketika majlis pelancaran koleksi terbaharu kolaborasi Disney X Naelofa yang diadakan di IOI City Mall, Putrajaya pada Khamis.

Dalam pada itu, Kartini turut meluahkan rasa syukur dan bangga dengan anak-anaknya yang tidak pernah jejak ke tempat-tempat yang tidak sepatutnya.

“Alhamdulillah tiada siapa yang nampak anak saya di kelab, tempat perjvdian, minum ar4k, hisap rokok, itu saya bangga

“Alhamdullillah Allah pelihara, dan tiada dalam keturunan kami yang pergi ke tempat perjvdian dan buat seperti yang didakwa. Kita tak pernah jejak kaki pun ke tempat perjvdian. Alhamdullillah,” katanya.

Terdahulu, Kartini meluahkan rasa kesal dan menyel4r tindakan bi4dab pihak menvduh Ameera Khan berjvdi lumba kuda di luar negara.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Astro Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*