Nama Ruhainies Kembali ‘P4nas’ Di Media Sosi4l – “Allah Tak Bagi Hvkuman Kat Tanah Suci, Allah Terus Buka A1b Disini!”

Baru-baru ini, seorang wanita yang dikenali sebagai Suraya Yasmine mengakui bahawa dirinya merupakan kekasih gelap penyanyi, Aliff Aziz sejak Januari 2024.

Malah, dia turut berasa terkejut apabila membaca mesej di antara Aliff dan aktres, Ruhaineis yang merupakang dalang membolak-balikkan rumah tangga, Bella Astillah.

Nama kembali menjadi topik ‘panas’

Sebelum ini nama Ruhainies sudah tidak sering menjadi bualan hangat di kalangan netizen selepas isu tangkap khalwat dan terbaru, sering memaparkan momen-momen tenang ketika berada di Mekah.

Bagaimanapun, selepas saja wanita simpanan Aliff itu mendedahkan mesej mereka, nama Ruhainies kembali menjadi sasaran netizen, di mana kebanyakannya memohon agar pihak televisyen meletakkan nama dua pelakon itu dalam senarai hitam agar tidak dapat berlakon lagi.

Allah SWT tunjuk perangai sebenar

Dalam pada masa yang sama, ada beberapa netizen memerli aktres terbabit agar tidak cuba menunjuk baik lagi di media sosial kerana segala perangai buruknya sudah ditunjukkan oleh Allah SWT.

Tidak terkecuali, nama ibu Aliff Aziz turut dipetik oleh warganet yang selama ini difahamkan sering berada di sisi anak lelakinya dan mempercayai penyanyi terbabit tidak melakukan hal-hal terkutuk bersama Ruhainies.

Sejak isu ditangkap khalwat, Ruhainies sering kali dilihat membuat posting Islamik di laman media sosialnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Beautifulnaara

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*