Ibu Puteri Balqis Kes4l Kej4hatan Bekas Suami Tidak Dihvkum, Keluarga Pula ‘Tik*m Belakang’ – “Aku Menderit4!”

Pernah sebelum ini pelakon remaja, Puteri Balqis mendedahkan kejahatan ayah kandungannya yang membuatkan dia dan ibu menderita untuk sekian lama.

Kejahatan bekas suami masih tiada balasan

Terbaru, ibu Puteri Balqis iaitu Norashikin Mohd Aziz tidak dapat menahan rasa marah dan sedih apabila kejahatan bekas suami tidak dihukum oleh pihak berkuasa serta ‘didiamkan’.

Penyondol jadi famous dalam masa 1 hari hanya kerana bongkar semua jadi hero, dapat keadilan. Kes kami, kes jenayah dikatakan buka aib.

Macam mana orang macam kami, macam aku? Yang ditinggalkan dalam satu bilik penuh dengan orang-orang Sabah ambil ice, kawan suami sendiri masturbating dan aku ditinggalkan satu bilik sorang-sorang.

Keluarga sendiri tak kisah diri menderita

Bukan saja meluahkan rasa tidak adil, malah Norashikin turut meluahkan rasa kecewa terhadap kakak kandung sendiri yang menggunakan akaun media sosial palsu hanya kerana mahu menjaja fitnah pada selebriti-selebriti lain mengenai adik sendiri.

Dalam pada itu, ibu Puteri Balqis turut menitiskan air mata apabila memikirkan tentang sikap keluarga sendiri yang tidak mengambil endah biarpun dia sedang menderita.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Beautifulnaara

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*