“Nasib baik bukan ngidam pegang harimau kak” – Isteri mengidam nak pegang memerang cvri tmpuan ramai

Korang mesti pernah dengar orang tua pernah berkata kalau ibu mengandung yang mengidam sesuatu kalau tak dapat mesti nanti baby akan menjejes air liur kan, Kadang kala ianya boleh diterima akal kerana mengidam ini selalunya benda yang pelik.

Kadang kala orang mengandung ini akan mengidam makanan atau benda yang susah hendak dicari dan kalau tidak memperolehinya maka ibu mengandung itu akan sedih dan kecewa.

Begitu juga yang berlaku kepada seorang ibu mengandung ini yang bukan mengidam hendak makan makanan yang pelik tetapi mengidam hendak memegang seekor memerang. Pelik bukan mengidamnya tapi memang begitulah ibu mengandung bila mengidam.

Apabila isterinya mengidam si suami membawa isterinya ke zoo dan meminta kebenaran penjaga zoo untuk membenarkan isterinya untuk memegang seekor memerang yang teringin untuk dipegang. Memang pelik mengidam untuk memegang memerang tetapi memang ibu mengandung mengidam benda yang pelik.

Video:


Menjengah ke ruangan komen pula, ramai warganet yang tergelak dengan mengidam ibu mengandung itu dan ramai juga yang menceritakan pengalaman mereka yang juga mengidam benda yang pelik- pelik.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://www.instagram.com/kongsi.viral/, sinarviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*