Berjantina Lelaki Dan Muka Hodoh, Bapa Cemas Anak Main Tepuk Amai-Amai Dengan Entiti Misteri

PETALING JAYA – Seorang bapa cemas apabila sering melihat anak sulungnya bermain tepuk amai-amai bersama entiti misteri di rumah mereka.

“Astaghfirullah, petang ini jadi lagi pada anak sulung saya. Allahuakhbar, ya Allah selamatkan anak sulung hambaMu ini, sesungguhnya engkaulah maha mendengar doa hambaMu ini,” tulisnya di kapsyen dalam video yang dimuat naik di TikTok Aries82.

Lebih merisaukan anaknya memberitahu makhluk itu berjantina lelaki dan mempunyai rupa yang hodoh di samping menunjuk ke arah mesin basuh yang diduduki kawannya itu.

Di ruangan komen, orang ramai berasa risau dan mencadangkan pemilik supaya berikhtiar dengan segera.

VIDEO;

@ariffroslan7

*Anak selalu main tepuk amai-amai dengan ‘kawan baik’* PETALING JAYA – Seorang bapa cemas apabila sering melihat anak sulungnya bermain tepuk amai-amai didakwa entiti di rumah mereka dalam video yang dikongsi di media sosial baru-baru ini. “Astaghfirullah, petang ini jadi lagi pada anak sulung saya. Allahuakhbar, ya Allah selamatkan anak sulung hambaMu ini, sesungguhnya engkaulah maha mendengar doa hambaMu ini,” doanya di kapsyen. Menerusi video klip yang dimuat naik di akaun TikTok pemilik Aries82 memperlihatkan anaknya mengakui sedang bermain dengan ‘kawan’. Lebih merisaukan anaknya memberitahu makhluk itu berjantina lelaki dan mempunyai rupa yang hodoh di samping menunjuk ke arah mesin basuh yang diduduki kawannya itu. Menjengah ke ruangan komen, orang ramai berasa risau dan mencadangkan pemilik supaya berikhtiar dengan segera. “Kesian budak lelaki pucat dah itu, bila ayah dia tegur jadi ketakutan. Takut hilang kawan dia. Tanya buruk ke cantik dia tunduk,” komen Sitinormadiahchej. “Cuba pergi cari ustaz yang boleh tutup hijab matanya, anak saya dulu begini, main dalam gelap dengan ‘kawan’, bercakap dengan haiwan, ustaz kata hijab terbuka,” komen Lyssa Ani. “Kasihan lah, cuba cari ustaz mana tahu dia boleh terubatkan. Saya pernah kena dulu,” cadang Nfsm. “Jangan dibiar lama sangat bang, kena pergi bawa berubat cepat-cepat ini,” nasihat Gab. – KOSMO! ONLINE https://www.kosmo.com.my/2023/06/04/anak-selalu-main-tepuk-amai-amai-dengan-kawan-baik =====================「ʀz」

♬ original sound – 🐜Semut Hitam🐜 – 🐜Semut Hitam🐜

“Kesian budak lelaki pucat dah itu, bila ayah dia tegur jadi ketakutan. Takut hilang kawan dia. Tanya buruk ke cantik dia tunduk,” komen Sitinormadiahchej.

“Cuba pergi cari ustaz yang boleh tutup hijab matanya, anak saya dulu begini, main dalam gelap dengan ‘kawan’, bercakap dengan haiwan, ustaz kata hijab terbuka,” komen Lyssa Ani.

“Kasihan lah, cuba cari ustaz mana tahu dia boleh terubatkan. Saya pernah kena dulu,” cadang Nfsm.

“Jangan dibiar lama sangat bang, kena pergi bawa berubat cepat-cepat ini,” nasihat Gab.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber: Kosmo

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*