Umur 51 Tahun Masih ‘H0t’, Ezany Nizariff Ded4h Rahsia Awet Muda

Baru-baru ini,wartawan sempat menemu bual pelakon Ezany Nizariff setelah sekian lama tidak melihatnya muncul di ka ca televisyen.

Menurut Ezany, dia tidak pernah menghilangkan diri dari dunia seni, sebaliknya memberi fokus dalam bidang akademik.

Tak h1sap rokok

Terbaru, wartawan sempat bertanya kepada Ezany mengenai r4hsia kekal awet muda. Mana taknya, kebanyakan netizen berpendapat bahawa r4ut wajah Ezany masih kelihatan muda meskipun umurnya sudah mence cah 51 tahun.

Ujar Ezany atau nama sebenarnya Mohd Zani @ Mohd Zohri Mohd Nizariff, r4hsia untuk kekal muda baginya sangat senang iaitu jangan merok0k dan jangan minum air berkarb0nat. Sambil berseloroh juga, Ezany memberitahu dia tidak minum ar4k.

Kalau orang nak tahu, saya tak minum air berkarbonat, makan makanan ringan dan his4p rok0k sebab sayang paru-paru serta kesihatan. Saya memang jaga pemakanan dan melakukan senaman.

Kalau bab penjagaan wajah pula, memang tidak din4fikan saya ada memakai beberapa produk keluaran saya sendiri. Penjagaan kulit saya guna Piterra Cleanser, toner, go beauty treatment cream dan magical serum. Mungkin sebab itu orang tengok saya masih sama dan kekal aw3t muda.

Berbicara lebih lanjut, anak kelahiran Perlis ini mengenai watak bapa yang dipegang olehnya dalam drama ‘Cinta Bersemi Di Wadi Safiyyah’ di TV3.

Ezany memberitahu naskah Zeel Production sangat hebat dan sesuai untuk dirinya.

Meskipun ramai yang tidak bersetuju apabila saya memegang watak sebagai seorang bapa, saya tidak boleh memberikan komen apa-apa.

Saya sudah 51 tahun. Hanya mampu tersenyum dan diam sahaja sebaik membaca dan mendengar komen mereka. Mereka mahu saya pegang watak sebagai hero. Kalau ada rezeki dalam projek lain, Insya-Allah. Cuma, mereka kena tahu, dulu umur saya berapa.

Saya memang gi4n nak berlakon kembali. Tambah pula, karakter drama itu sangat sesuai dengan saya iaitu seorang yang tegas, berjiw4 korporat dan mempunyai sedikit bab4k air mata.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Oh Bulan!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*