Adira Suhaimi ‘No Comment’ Isu Madu Minta Cer4i Dengan Suami

Penyanyi, Adira Suhaimi enggan mengulas lanjut mengenai tindakan madunya Datin Seri Sharifah Norshafila Hashim atau Datin Red yang menfailkan perceraian terhadap suami mereka, Datuk Red.

‘No comment’

Adira yang ditemui usai mendengar laporan keputusan Jawatankuasa Pendamai (JKP) di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Barat, Rawang pagi tadi hanya membalas “no komen” dan menyerahkan segala proses kepada pihak mahkamah.

Hari ini, hasil keputusan laporan JKP gagal menemui jalan penyelesaian dan Mahkamah Rendah Syariah Gombak Barat memutuskan untuk melanjutkan kepada proses Hakam pada 24 April 2024.

Sementara itu, ditanya adakah bakal menyambut Ramadan dan Syawal bersama suami, Adira berkata dia lebih utamakan anak-anak berbanding dirinya.

Perkara ini rumit, sebab dia masih lagi berstatus suami saya. Namun saya tidak akan mengetepikan perasaan anak saya untuk beraya dengan bapa mereka.

Walaupun nanti masih berpuasa dan beraya bersama, tetapi saya tidak akan menjalankan tanggungjawab saya sebagai isteri sepenuhnya sepanjang proses perceraian.

Sebelum ini, peguam mewakili Datuk Red iaitu Muhammad Akmal Azman memaklumkan anak guamnya turut berdepan dengan permohonan perceraian yang difailkan Datin Red di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Kuala Selangor pada 18 Mac.

Terdahulu, pada 25 Oktober tahun lalu, Adira telah memfailkan penceraian ke atas suaminya di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Barat Rawang, Selangor kerana tiada persefahaman.

Untuk rekod, Adira pernah memfailkan penceraian pada tahun 2019 namun menarik semula permohonan itu demi anak-anak.

Imbas kembali, Adira dan Datuk Red berkahwin di Songkhla, Thailand pada 3 Disember 2015 sebagai isteri kedua.

Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan empat orang cahaya mata iaitu Anggrek, 6, Asan, 5, Anggun, 4 dan Ayob yang kini berusia setahun.

Dalam pada itu, perkahwinan Datuk Red bersama isteri pertamanya iaitu Datin Red mempunyai lima orang cahaya mata.

VIDEO BERKAITAN

@_norainibasre_

#norainibasre #norainibasreshop #binafshasweet #gossip #adirasuhaimi #datinred #artismalaysia

♬ bunyi asal – Noraini Basre – Noraini Basre

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Mstar

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*