Jatvh pengs4n di majlis sambutan Ramadan, Haliza Maysuri dedah 20 tahun kena buatan orang… Alami pelbagai kejadian mlsteri

USAHAWAN tudung Haliza Maysuri mendedahkan dia sebenarnya sudah 20 tahun menderita angkara sihir dan buatan orang

Cerita Haliza, dia sering berasa sakit atau mudah jatuh pengsan apabila sedang melakukan pekerjaan terutamanya semasa berada di butiknya.

“Saya kena sakit atau ujian yang saya alami ini bukan setahun dua. Ia sejak 2004 lagi. Sudah 20 tahun. Saya akan sakit atau pengsan bila saya bekerja atau berada di tempat yang saya cari rezeki.

“Saya tidak boleh bekerja atau masuk bangunan tempat saya cari rezeki,” katanya.

Tambah Haliza, terdapat pelbagai kejadian pelik yang dihadapinya antaranya bermimpi dikejar haiwan buas, sering pengsan dan juga mengalami kembung perut melampau.

VIDEO

@halizamaysuri

Ketika Kita Dizalimi 1. SABAR. Tahan lisan dan perbuatan.Ingat balasan Allah kepada orang-orang yang sabar. 2. YAKIN bahawa semua yang menimpa kita adalah dari takdir Allah yang tidak dapat kita hindari. 3. TAWAKKAL. Pasrahkan semua urusan kepada Allah. Biarkan Allah saja yang menghukum dan membalas orang yang menyakiti dan berbuat zalim terhadap kita. 4. MUHASABAH diri dan perbaiki hubungan kita dengan Allah dan hubungan kita dengan manusia. 5.SIBUKKAN diri dengan ilmu dan kegiatan yang bermanfaat. @ustazahnorhafizahmusa maafkan saya tidak dapat menyantuni sehingga majlis selesai, risaukan anak hafizah yang ditimpa oleh saya semalam, adakah baik2 saja? Untuk Adindaku @annengasri_official terima kasih selalu ada ketika Kakak perlukan. Hajjah @suzaini1005 Terima kasih turut hadir majlis semalam. Semoga Allah memustajabkan doa dari anak2 @madinatulhuffaz Amin.

♬ original sound – Haliza Maysuri – Haliza Maysuri

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Mstar

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*