Kak KM Dedah Per0mpak Rupa-Rupanya Follower Sendiri, Pernah Minta Alamat Konon Nak Ambil Produk

Usahawan sensasi, Kak KM atau nama sebenarnya Liana Rosli meluahkan rasa syukur apabila sebahagian barang kemas dan peti besi yang dianggarkan bernilai RM2.1 juta berjaya ditemui semalam.

Difahamkan, barang rompakan yang disorok ditemui di dasar Sungai Sembrong, Batu Pahat, Johor.

Jelas Kak KM, dia ada di rumah ketika anggota polis datang untuk memberitahu berita tersebut. Pihak polis siap menunjukkan bukti gambar dan dia hanya mampu menangis.

Video

@hheaven_boy

Peti Besi Kak Km Telah Ditemui.kredit kini tv BM#fyp #trendingnewsmalaysia #longervideos #viral #berita #beritatiktok #CapCut

♬ 3 minutes cooking song(863632) – furufuru

 

Betul orang cakap, kalau rezeki kita halal, memang akan dapat balik. Alhamdulillah, terima kasih Ya Allah. Tak sangka, Allah SWT kembalikan semula hak saya. Ibaratnya, Tuhan pinjam sekejap dan pulangkan semula.

Paling mengejutkan apabila usahawan ini mendedahkan suspek merupakan pengikut media sosialnya dan tahu perkembangan dirinya.

Dia pernah minta alamat, konon-konon nak datang ke rumah untuk ambil produk.

Disebabkan itu, Kak KM mengambil pengajaran tidak akan mudah mempercayai orang lain dan akan meningkatkan kawalan keselamatan rumah.

Pengajaran kedua, kena lebih tingkatkan keselamatan di rumah. Walaupun ada CCTV, tapi penjenayah tetap boleh lakukan kegiatan jenayah mereka.

Video Berkaitan

@nasionaldaily

USAHAWAN sensasi, Kak KM atau nama sebenarnya Liana Rosli meluahkan rasa syukur apabila sebahagian barang kemas dan peti besi yang dianggarkan bernilai RM2.1 juta berjaya ditemui semalam. Difahamkan, barang rompakan yang disorok ditemui di dasar Sungai Sembrong, Batu Pahat, Johor. Jelas Kak KM, dia ada di rumah ketika anggota polis datang untuk memberitahu berita tersebut. Pihak polis siap menunjukkan bukti gambar dan dia hanya mampu menangis. Betul orang cakap, kalau rezeki kita halal, memang akan dapat balik. Alhamdulillah, terima kasih Ya Allah. Tak sangka, Allah SWT kembalikan semula hak saya. Ibaratnya, Tuhan pinjam sekejap dan pulangkan semula,” katanya dipetik Kosmo! Paling mengejutkan apabila usahawan ini mendedahkan suspek merupakan pengikut media sosialnya dan tahu perkembangan dirinya. Dia pernah minta alamat, konon-konon nak datang ke rumah untuk ambil produk. Disebabkan itu, Kak KM mengambil pengajaran tidak akan mudah mempercayai orang lain dan akan meningkatkan kawalan keselamatan rumah. Pengajaran kedua, kena lebih tingkatkan keselamatan di rumah. Walaupun ada CCTV, tapi penjenayah tetap boleh lakukan kegiatan jenayah mereka. Anak kepada pelakon veteran, Normah Damanhuri ini juga bercadang untuk pindah rumah kerana merasakan tidak selamat tinggal di situ. – NasionalDaily #kakkm #polis #pdrm #petiemas #jongkongemas #perompak #follower #pecahrumah #fyp #foryou #viral #beritaviral #beritaditiktok #nasionaldaily #KongsiBersama

♬ News, news, seriousness, tension(1077866) – Lyrebirds music

 

@mk.mediia

KAK KM S4HKAN Rumah Kena ROMP4K, Polis Berjaya Jumpa BARANG Bernilai RM2.1Juta Dlm Sungai & Kata Ini #kakkm #mkmediamalaysia #mkmedia #beritatiktok #tiktoknews

♬ bunyi asal – Mk Media – Mk Media

Anak kepada pelakon veteran, Normah Damanhuri ini juga bercadang untuk pindah rumah kerana merasakan tidak selamat tinggal di situ.

Kredit: Kosmo!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Oh Media

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*