Terima mesej engg4n lagi berkawan, bekas kekasih Azri Iskandar minta Ellie Suriaty move ‘on’

Bekas kekasih Azri Iskandar, Datuk Noora Kay meminta Ellie Suriaty ‘move on’ daripada mencampuri urusan bekas suami lebih-lebih lagi dalam membuat keputusan kehidupan.

Jangan terlalu campur hal Azri

Memetik laporan, Noora menyatakan yang sebagai seorang lelaki, Azri perlu berdikari dalam membuat keputusan dan menguruskan hidupnya tanpa ada penglibatan atau bantuan daripada orang lain.

“Saya rasa lebih baik dia (Ellie) move on sahaja walaupun ada perjanjian dengan arwah nenek Azri selain masih baik dengan keluarga mentua.

“Jangan terlalu banyak campur urusan Azri dengan pasangannya. Biarlah Azri berdikari dan pandai buat keputusan sendiri,” katanya.

Bekas kekasih Azri Iskandar mohon maaf sebab minta Ellie jadi penyambut tetamu

Di kesempatan itu, Noora juga ingin memohon maaf kepada Ellie kerana ada meminta bantuan pengarah tersebut bagi menjadi penyambut tetamu di majlis pernikahan mereka.

“Kalau saya salah guna ayat ketika minta dia menjadi penyambut tetamu, saya minta maaf.

“Tetapi saya ada juga minta ibu saya untuk mengambil tugas itu. Saya tak tahu pula ia satu perkara yang salah,” ujarnya.

Bekas kekasih Azri Iskandar dedah Ellie hantar mesej tak nak berkawan

Walau bagaimanapun, usahawan itu mengakui lega dengan keputusan berpisah dengan aktor berkenaan tetapi masih mahu mengekalkan hubungan baik dengannya serta Ellie.

Namun, Noora menyatakan dirinya terkejut apabila Ellie menghantar mesej kepadanya untuk tidak lagi berkawan memandangkan hubungannya dengan Azri telah berakhir.

“Saya rasa lega apabila sudah memutuskan hubungan ini (dengan Azri). Apa saya harapkan, tidak mahulah sampai kami bergaduh kerana sebagai seorang Muslim kita perlu menjaga silaturrahim.

“Tapi Ellie ada mesej saya beritahu tidak mahu lagi berkawan sebab saya dan Azri sudah putus.

“Saya ada juga pujuk dia sebab kami berkawan kerana Allah tapi Ellie tak boleh terima. Jadi saya tak kisah,” katanya.

Terdahulu, Noora Kay memaklumkan hubungannya dengan Azri Iskandar telah berakhir dan tidak jadi melangsungkan pernikahan walaupun sudah merancang untuk ke fasa tersebut.

Susulan daripada itu, bekas isteri kepada pelakon terbabit mendedahkan yang majlis mereka telah dibatalkan hanya kerana Noora Kay tidak bersetuju dengan keputusan Azri mahu menunda majlis pernikahan atas alasan pengambaran

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : TTK

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*