Bunga Citra Lestari Lu4h Isi Hati Sebelum Menyanyi Lagu Memori Buat Arw4h Suami

Setiap hari bangun tidur hanya menangis hanya untuk mulakan hari supaya saya boleh tersenyum.”

Ini adalah antara lu4han isi hati penyanyi dan pelakon Bunga Citra Lestari (BCL) setelah kehilangan suami tercinta Ashraf Sinclair.

Lu4han hati Bunga Citra Lestari itu penuh emosi itu membuatkan ramai yang seb4k di konsert BCL Blossom Intimate di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) malam tadi.

Menerusi perkongsian di Toktik akaun @miraaaroslan di lihat Bunga Citra Lestari  tidak dapat menahan rasa seb4k sewaktu dendangan 12 Tahun Terindah yang mengambarkan rindu yang tidak padam kepada arw4h suaminya.

INGAT WANITA PALING BAHAGIA, BCL LUAH ISI HATI

Lebih menyedihkan lagi, ketika  persembahan turut memaparkan koleksi foto momen indah Bunga bersama Allahyarham suaminya, Ashraf Sinclair.

Menurutnya yang mesra disapa sebagai BCL, lagu tersebut terhasil daripada semua memori pahit manis sepanjang 12 tahun bergelar isteri kepada Ashraf.

@miraaaroslan

Start je part ni dah layan concert dgn emosi 😭😭 #bclsinclair #bcl #bclconcertmalaysia #bclcomeback #bclblossomintimateconcert

♬ original sound – Mira Roslan – Mira Roslan

ANAK BCL TURUT ADA

@miraaaroslan

#bclsinclair #bcl #bclconcertmalaysia #bclcomeback #bclblossomintimateconcert

♬ original sound – Mira Roslan – Mira Roslan

Selain momen sedih, penonton turut diberi kejutan apabila anak lelaki BCL, Noah Aidan Sinclair tampil menyanyi bersama ibunya untuk lagu terakhir, Dance Tonight.

Bukan sahaja menjadi ‘rapper’ untuk persembahan ibunya, si cilik berusia 12 tahun itu juga lincah menari persis penari profesional sekali gus mengundang sorakan gemuruh penonton.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : keluarga.my

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*