Kisah cinta sejati. “Walau apa pun terjadi Allah tetap permudahkan urusan.”

Cinta hujung nyawa, seseorang akan sangat bertuah jika dikurniakan cinta yang sejati dalam hidup mereka. Bukan mudah untuk mencintai seseorang dengan begitu dalam sehingga berkorban apa sahaja untuk orang yang kita cintai.

Kisah cinta yang paling agung adalah apabila dalam keadaan apa pun orang yang kita cintai itu, kita masih akan terima dan menyayanginya tanpa sebarang syarat. Dalam keadaan susah ataupun sakit, kita masih akan terimanya dengan seikhlas hati.

Seperti satu pasangan ini yang tular apabila rakaman perkahwinan mereka menjadi tular kerana pengantin perempuan masih lagi setia dan ingin menjaga pengantin lelaki walaupun pengantin lelaki terbaring sahaja di katil kerana sakit.

Pada rakaman video berkenaan, ianya telah memaparkan pasangan pengantin lelaki dan perempuan sudah diijabkabulkan tetapi yang menarik perhatian adalah apabila pengantin lelaki sedang baring di katil seperti sedang sakit dan sedang bergambar dengan pengantin perempuan setelah selesai diijabkabulkan.

Video:

@afeefzakaria

Witnessed a true love today

♬ Untukmu Aku Bertahan – Afgan

Ketika diterjah ke ruangan komen, rata-rata warganet mengucapkan tahniah kepada pasangan bergelar pengantin baru itu dan ramai memuji keikhlasan pengantin perempuan itu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://www.tiktok.com/@afeefzakaria, sinarviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*