Kecoh Puteri Sarah Kant0i His4p V4pe Masa LIVE Di TikTok? Kawan Baik Jelaskan Perkara Sebenar

 

Peminat Puteri Sarah Liyana meluahkan rasa kecewa dan terkejut apabila ada yang mendakwa selebriti itu menghisap sesuatu seperti rokok elektronik (vape) ketika bersiaran langsung di TikTok.

Netizen yang mengikuti sesi live tersebut meminta selebriti itu memberi penjelasan dan mengakhiri tanda tanya yang bermain di fikiran mereka.

Tapi, nampaknya vape tersebut adalah kepunyaan pembantu peribadi Sarah yang dikenali sebagai Acu. Acu mengaku dia seorang perokok tegar dan kini cuba untuk berhenti rokok dengan menghisap vape.

Vape yang dilihat dalam video dibeli Acu ketika berada di Jakarta dan kandungannya adalah tanpa nik0tin.

Acu mengaku silap dan meminta maaf kerana menghulurkan vape tersebut kepada Puteri Sarah ketika selebriti itu sedang rancak berbual mengenai isu pecah amanah.

@_norainibasre_

Membalas kepada @suria.mentari #puterisarahliyana #andiarsyil #norainibasre #norainibasreshop #binafshasweet #beritatiktok #gossip #lumier #cleansingbalm

♬ bunyi asal – Noraini Basre – Noraini Basre

Rakan baik Puteri Sarah yang sudah berkawan lebih 5 tahun turut tampil mempertahankan Puteri Sarah. Katanya, sudah tentu dia akan menegur jika selebriti itu ada melakukan perkara tidak baik.

Sepanjang berkawan, dia tak pernah lihat Puteri Sarah hisap vape seperti yang berlaku di sesi live kelmarin.

Katanya, dia dan Puteri Sarah kerap outstation, bercuti, menunaikan umrah dan sebagainya bersama. Sepanjang tempoh itu, tak pernah pula dia melihat Sarah menghisap rokok atau vape.

@_norainibasre_

Membalas kepada @nita4001 #lumier #andiarsyil #cleansingbalm #binafshasweet #beritatiktok #norainibasreshop #norainibasre #puterisarahliyana #gossip

♬ bunyi asal – Noraini Basre – Noraini Basre

Dia percaya pelakon itu hanya bergurau dengan pembantu peribadinya. Dia turut meyakinkan netizen bahawa dakwaan yang tersebar adalah tidak benar dan satu kesilapan.

Kredit: Youtube Selebriti Malaysia | TikTok Noraini Basre | OhMedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber :https://b.cari.com.my/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*