“Diorang ‘Lain Macam’, Datang Set Penggambaran Bersama, Guna Panggilan ‘Baby’” – Kru Penerbitan Drama Terjerat

Memetik Harian Metro, seorang kru penerbitan yang hanya ingin dikenali sebagai Mr Z mendedahkan sikap ‘lain macam’ antara Aliff Aziz dan Ruhainies ketika berada di set penggambaran drama Terjerat.

Aliff Aziz dan Ruhainies guna panggilan ‘baby’


Ujar Z, pasangan duo drama berkenaan turut mempunyai panggilan mesra iaitu ‘baby’ dan sangat akrab jika dibandingkan dengan pelakon yang lain.

Malah, keduanya menurut Z pernah meluangkan masa duduk di dalam kereta dan datang ke set bersama-sama.

Tapi dalam kes mereka ini saya nampak lain macam. Kami ada berikan nasihat kepada Aliff supaya jangan terlalu rapat disebabkan kes terdahulunya, tapi dia beri alasan perlu berbuat demikian bagi bina keserasian bersama Ruhainies.

Disebabkan itu, memang nampak kemesraan mereka. Kadang-kadang mereka duduk dalam kereta bersama, termasuk panggilan baby. Hubungan mesra mereka di lokasi penggambaran yang kononnya untuk mencipta keserasian, tak sangka pula dibawa sampai ke rumah.

Tak sangka hubungan sejauh itu

Katanya lagi, dia beranggapan bahawa kedua-duanya bersikap profesional dan tidak terfikir hubungan mereka sejauh ini apatah lagi persahabatan antara Bella dan Ruhainies juga sangat baik.

Pada mulanya saya tak terfikir pun hubungan mereka sejauh ini. Saya ingatkan mereka profesional, tapi selepas apa yang berlaku, baru saya tersedar beberapa kejadian antaranya mereka pernah datang sekali ke lokasi. Pernah juga Ruhainies datang sama waktu dengan Aliff sedangkan ‘call time’ Ruhainies lebih awal.

Mengulas mengenai tindakan Bella menarik diri daripada memegang watak sebagai adik kepada Ruhainies dalam ‘Terjerat’, Z menyifatkan keputusan itu adalah baik.

“Dalam drama ini Bella melakonkan watak perampas suami kepada kakaknya yang dibintangi Ruhainies. Nanti akan ada babak Bella meminta maaf kepada Ruhainies. Jadi situasi ini mungkin tak sesuai pada masa sekarang jika diteruskan.” ujarnya.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Beautifulnara

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*