“Semoga Bagi Saya Peluang..” – Datuk Red Titip Pesanan Buat Isteri Pertama & Kedua, Harap Mereka T4rik Tuntutan Cer4i

Usahawan sensasi dan suami kepada penyanyi Adira Suhaimi iaitu, Datuk Seri Adnan Abu atau lebih mesra dikenali sebagai Datuk Red baru-baru ini mengirimkan ucapan istimewa buat kedua-dua isterinya.

Doa isteri tarik tuntutan cerai

Baru-baru ini, melalui temu bual bersama Zayan FM, Datuk Red menitipkan doa kepada isteri pertamanya, Sharifah Nurshafila Hashim atau Datin Red agar sentiasa diberikan kesihatan dan rezeki. Tambahan pula, usahawan ini juga berharap agar Datin Red diberi ketenangan dan terbuka hati untuk menarik semula tuntutan cerai sebelum Mei ini.

Saya nak ucapkan kepada isteri saya yang pertama, semoga sihat murah rezeki amin.

Tenang dan kalau boleh bulan 5 nanti sebelum sampai bulan 5 tariklah (tuntutan cerai). Kita bina balik semula ikatan (perkahwinan) tu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZAYAN (@zayan.my)

Diberi peluang sekali lagi

Dalam pada itu, Datuk Red juga tidak ketinggalan untuk memberi ucapan pada Adira. Katanya, dia banyak berterima kasih dengan pasangannya itu kerana banyak membantu dan menutup aibnya. Dia turut mengharapkan supaya Adira terbuka hati untuk menarik semula tuntutan cerai yang difailkan sebelum ini.

Yang terakhir, kepada isteri saya, Adira AF8, saya ucapkan terima kasih banyak bantu saya dan terima kasih tutup aib saya.

InsyaAllah 24 hari, bulan 4 ni tarikh keramat kitalah kan dan saya harap awak pun tariklah kan. Semoga bagi saya peluang. InsyaAllah untuk saya berdiri balik.

Terdahulu, pada 25 Oktober lepas, Adira telah memfailkan penceraian buat kali kedua ke atas Datuk Red di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Barat Rawang, Selangor.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : Instagram

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*