[VIDEO] “Tak kenyang makan ayam goreng, nak makan ayam hidup pulak” – Gelagat budak kecik nak makan anak ayam cvri perhatian ramai

Kanak- kanak yang masih kecil dan di bawah umur setahun selalunya suka memakan atau bermain dengan apa sahja benda yang bergerak atau yang menarik perhatian mereka.

Bila mereka suka akan sesuatu, mereka akan cenderung untuk bermain tanpa henti bahkan mengg1git atau memakan adalah perkara biasa bagi kanak- kanak yang masih tidak kenal apa pun.

Tidak terkecuali kanak- kanak comel yang membuat cubaan untuk menggigit seekor anak ayam. Bukan sekali bahkan sehingga dua kali cubaan untuk dig1git anak ayam itu sehinggakan ditegah oleh ibunya.

Rakaman video itu mendapat berpuluh ribu tontonan dari warganet yang masing- masing tergelak kerana menurut ibunya, disebabkan tidak kenyang makan ayam goreng, dicubanya pulak makan anak ayam yang masih hidup. Lawak betul kanak- kanak comel itu.

Video:

@fatinnn0_

Takkenyang makan ayam goreng nak makan ayam hidup pulak 😭😂 #fypシ #babygirrl💜💜

♬ Oh No – Kreepa

Bila diterjah ke ruangan komen pula, ramai warganet yang meninggalkan komen comel kepada kanak- kanak itu dan ada juga yang berpendapat yanh mungkin si comel itu geram melihat anak ayam itu dan mungkin hendak mengg1git sahaja.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://www.tiktok.com/@fatinnn0_, sinarviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*