“Ber4k nanti meriah la ada lampu berkelip” – Tular video oyen tertelan lampu menyala dalam badan buat ramai terhibur

Umum mesti mengetahui bahawa kucing yang berwarna oren memang menjadi kesukaan ramai kerana sifat si oyen yang suka akan perhatian dan suka melakukan perkara yang pelik dan di luar kebiasaan mereka.

Kebanyakan kucing yang memiliki bulu berwarna oren ini sering kali dikaitkan dengan perangai nak4l. Kucing yang ramai memanggil nama Si Oyen memang terkenal dengan perangai nakal dan panjang ak4l.

Seperti seekor kucing yang berwarna oren ini juga yang telah tular apabila rakaman tentang dirinya yang tertelan lampu menjadi tular di aplikasi Tik Tok. Bila lampu itu menyala, Si Oyen akan kelihatan bersinar dan nampak “meriah”.

Begitulah perwatakan si oyen, nakal sangat sampaikan lampu pun boleh ditelannya. Dah la bulu berwarna oren dan tambah lagi warna kekuningan lampu itu menjadikan Si Oyen seperti lampu hiasan dah. Lawak betul si oyen tertelan lampu.

Video:

@ohbulanofficial

OYEN BUAT HAL LAGI GUYSS 😭😭😭😭😭😭 #ohbulan #trending #viral #cats #kucing #oyen #meow #fyp #fypシ゚viral

♬ Meeoooow – KHBS0

Apabila diterjah ke ruangan komen, ramai yang bertanyakan keadaan Si Oyen pada masa ini kerana dikhuatiri lampu itu akan membah4yakan kesihatannya dan ada juga yang tergelak dan komen seperti lampu raya.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : https://www.tiktok.com/@ohbulanofficial, sinarviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*