“Uolss Macam Ni Jugak Tak? ” -Tiktok Amyra Rosli Raih Perhatian Ramai

Aplikasi popular, TikTok kini bukan sahaja menarik perhatian warganet untuk turut sertai malah ramai juga selebriti terkenal tanah air tertarik untuk mencubanya sekali gus dapat dekat dan menghiburkan peminat mereka.

Walau bagaimanapun, aplikasi TikTok kini tidak hanya terbatas untuk menunjukkan t4rian atau sebagainya namun menerusi TikTok pelbagai perkara dapat dilakukan dimana ada yang menghasilkan video untuk berkongsi ilmu, menyahut cabaran yang menjadi trend dan ternyata ia juga dapat membuatkan seseorang itu boleh mempromosikan sesuatu perkara.

Itu jugalah yang dilakukan oleh pelakon jelita, Amyra Rosli apabila ramai tidak menyangka bahawa dia turut terjebak dengan aplikasi TikTok.

Orang perempuan bila ada duit laju je membeli kan? Tau tau barang dah sampai, husband pun tak boleh nak cakap ape dah.. uolss macam ni jugak tak? 🤪

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madam Amyra (@aamyrarosli)


KOMEN NETIZEN:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Catatan Terakhir

Sumber : http://www.dnq.pw/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*